tiistai 22. kesäkuuta 2010

Nukarilla kisojen jälkeen


On se huomattu kun nukarinkoskille tehdään kirjolohi istutuksia on seuraavina päivinä paikalla kalastajia aivan liikaa. Viikonlopun kisojen johdosta oli koskiin istutettu kirjolohta enkä eilen viihtynyt edes paria tuntia pidempään ja monet haluavat lähinnä pakasteeseen täytettä jolloin noidenkin kalastaminen loppuu yllättävän nopeasti.

Tänään menin päivästä kalaan ja tavoitteena oli paljon kalastajia tuonut kirjolohi. Ensinmäistä kirjolohta ei tarvinnut odottaa pitkään, mutta ruokakalaksi oli mielessä vähän suurempi yksilö joten takaisin kasvamaan. Jatkoin kalastusta alaspäin kunnes liitsiin iski toinen paremman kokoinen kirjolohi joka päätyi kauden toiseksi ruokakalaksi nukarilta.

Kävin myös harrikoskella pyörähtämässä, mutta en siellä pitkään viipynyt ja se hyttysmyrkky olisi tullut tarpeeseen tälläkin reissulla. Ennen pois lähtöä kävin kokeilemassa yhtä erittäin salaista ottimonttua ja viellä yksi kirjo tuli vapautettavaksi asti. Mukava reissu kun kalaakin tuli ja pois lähtiessä huomasi kuinka parkkipaikalle oli ilmestynyt useampi auto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti